Sprong STEM landelijke bijeenkomst | STEM Netwerk

Onlangs is het landelijke SPRONG Educatief STEM consortium opgericht. Met dit nieuwe STEM netwerk willen we collega’s uit verschillende regio’s duurzaam met elkaar verbinden en stimuleren en faciliteren we kennisdeling op het gebied van wetenschap en technologie, en STEM onderwijs. Daan Andriessen, lector Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek aan de Hogeschool Utrecht, neemt ons mee in de wondere wereld van effectief praktijkgericht onderzoek en het onderzoekend vermogen in het onderwijs.

In deze eerste landelijke bijeenkomst kun je het volgende verwachten:

Lezing door Lector Daan Andriessen

Daan Andriessen, lector Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek aan de Hogeschool Utrecht, neemt ons mee in de wondere wereld van effectief praktijkgericht onderzoek en het onderzoekend vermogen in het onderwijs.

Good Practices

Je kunt een keuze maken uit een divers aanbod met inspiratiesessies over good practices op het gebied van W&T en STEM onderwijs (PO en VO). Bijvoorbeeld: effectieve integratie van Rekenen/Wiskunde en W&T/STEM onderwijs, integratie van Digitale Geletterdheid en W&T/STEM en Maakkunde in Makerspaces/Technolabs.

Lancering netwerkwebsite

Aan het eind van deze middag wordt de netwerkwebsite: stemnetwerk.nl gelanceerd. Op deze website worden open source materialen zoals de good practices gedeeld.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: donderdag 24 juni 2021, 15:00-17:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *