1 juni 2022 te Deventer: Conferentie ‘Expeditie W&T’

Wil je structureel aan de slag met Wetenschap & Technologie?
Op de conferentie ‘Expeditie W&T’ op woensdag 1 juni ontdek je hoe je vanuit doelen werkt en hoe je W&T integreert met andere vakken. Tijdens workshops krijg je tips van W&T-experts en leer je hoe W&T kan helpen bij het verbeteren van onder andere wereldoriëntatie en taalonderwijs. De conferentie wordt georganiseerd door TechYourFuture, de Kenniscentra Wetenschap en Technologie in Gelderland en Overijssel (KWTG en KWTO) en SLO, het landelijk expertisecentrum voor het curriculum.

We starten de middag met Pedro de Bruyckere, onderzoeker, pedagoog en spreker. Hij doorprikt hardnekkige mythes in het onderwijs en zal deze dag uiteraard zijn licht laten schijnen over het nut en noodzaak van Wetenschap & Technologie in het onderwijs. Vervolgens heb je keuze uit maar liefst 8 fysieke workshops. Woon je ver van Deventer? Dan kun je een online programma volgen, waarbij je keuze hebt uit 4 online workshops.

Via deze link kun je je aanmelden en lees je meer over de workshops:

Aanmelding Expeditie Wetenschap en Technologie 1 juni 2022 – TechYourFuture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *